Even voorstellen Marc van der Krogt: de nieuwe BOA en gebiedstoezichthouder

 

Boa Marc 2Per 1 augustus ben ik gestart als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) en gebiedstoezichthouder voor Montfoort en Linschoten. Graag stel ik me aan jullie voor: 

Ik ben Marc van der Krogt, 55 jaar jong en woon in de omgeving van IJsselstein. In 2016 ben ik begonnen als BOA in de gemeente Amsterdam. Hierna ben ik bij de Gemeente Lopik gaan werken. En nu binnen de mooie gemeente grenzen van Montfoort, waar ik mijn steentje kan bijdragen aan een schone, veilige en prettige omgeving.  

Werken als BOA en gebiedstoezichthouder vind ik mooi, omdat het heel gevarieerd is. Ik houd van het contact met verschillende mensen en situaties waarin ik iets kan betekenen voor anderen. Mocht je mij tegenkomen, schroom niet om mij aan te spreken.

Mijn taken binnen de gemeente Montfoort zijn erg breed. Zo houd ik mij naast de reguliere BOA werkzaamheden bezig met gebiedstoezicht, afval en milieu.

Wil je een melding doen over bijvoorbeeld overlast in de buurt, verkeerd geparkeerde auto of geluidsoverlast? Dat kan via www.montfoort.nl/contact, een e-mail naar info@montfoort.nl of bel met de gemeente tijdens kantooruren op 0348 476 400.